6 Tips for nieuwe Au Pairs

Als jij de wens hebt om Nederland te bezoeken en de cultuur te leren kennen denk er dan eens overna om au pair te worden! Een au pair is meestal een jonge vrouw die helpt met de licht huishoudelijke taken en het zorgen voor de kinderen in ruil voor een kamer en 3 maaltijden per dag.

Het is een geweldige kans om de cultuur te leren kennen en een gastgezin. Als jij erover nadenkt om au pair te worden dan kan Wecare AuPair jou daarbij helpen.

  • Zoek een betrouwbare au pair bureau

Er zijn meerdere au pair bureaus die bemiddeling tussen gastgezinnen en au pairs. Zij dienen als 3e partij tussen de match gastgezin en au pair.
Het is belangrijk om de term au pair te begrijpen. Dat betekent leven op dezelfde voorwaarden. Daarom zul je als een gezinslid behandeld worden.

  • Wat wil je leren van de au pair ervaring

Heb een duidelijk beeld van jouw verwachtingen!. Bijvoorbeeld: wil je echt onderdeel worden en zijn van een gastgezin? Of wil je alles gescheiden houden?
Wil je op het platteland wonen of in een grote stad?

Dit zijn allemaal belangrijke keuzes die jij kenbaar maakt tijdens de matching procedure.

  • Doe kennis op

Als je eenmaal bent gestart als au pair doe dan kennis op. Stel vragen aan het gastgezin en toon interesse. Kom te weten wat hun interesses zijn, religie, ochtend routine etc.

  • Wees eerlijk overjezelf

Om er een geslaagd jaar van te maken is er 1 ding heel erg belangrijk en dat is eerlijkheid.

  • Volg je gevoel

Als je een interview hebt met een gastgezin en het voelt niet goed, negeer dat dat niet maar praat erover. Wellicht is het niet de juiste gastgezin voor jou.
1 au pair bureau die jou droom kan waar maken om een Filippijnse aupair te worden is Wecare AuPair. Kom te weten hoe zij jou naar Nederland kunnen halen! Bezoek hun website http://www.wecareaupair.com/.

Advertisements
6 Tips for nieuwe Au Pairs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s