Vijf redenen om in Nederland te werken

Het is moeilijk te ontkennen date er veel werkloosheid is in de wereld, dit is 1 van de redenen waarom mensen vaak overwegen om in een ander land te gaan werken.

Als jij nu 1 van hen bent zul je vast wel een lijstje hebben naar welke landen jij zou willen gaan en waar het goed gaat. Wil je een stress vrije omgeving? Kies dan Nederland! Waarom? Lees snel verder:

 • Direct
  Voor de Nederlanders betekend werken ook echt werken! Ze zij erg direct en staright to the point! Dat kun je dus ook verwachten tijdens vergaderingen, wat ze denken zullen zij ook direct zeggen. Verder zijn ze ook erg punctueel wat betekend dat op tijd zijn heel erg belangrijk is en zij altijd een agenda bij zich zullen hebben en deze ook zullen volgen.
 • Standaard van leven
  Nederland staat op nummer 2 van de wereld als meest geweldige land om te wonen om jezelf te kunnen ontplooien volgens de Economist Intelligence Unit. Dit is bepaald door deze factoren: Levens verwachtingen, kwaliteit van het water en de lucht, inkomen, werk en studie.
 • Zonder stress naar je werk
  Als je van fietsen houd! Dan is Nederland het land om te zijn! Iedereen fietst! En buiten dat is het gezond en sta je ook niet in de file.
 • Goede werk condities
  Gezien Nederland 1 van de top werknemers zijn ter wereld, kun je uiteraard ook goede condities verwachten.

Balans in werken en in het leven
In Nederland zijn er veel werknemers die heel goed weten dat het niet altijd allemaal om werken gaat. Het merendeel werkt 60 uur per week en daarnaast zullen zij ook een druk sociaal leven hebben en ook tijd doorbrengen met familie.

Al deze punten maakt dat Nederlanders gelukkig zijn.

Ben jij van plan om in Nederland te gaan werken? Voor een korte tijd? Om hun cultuur en taal te leren als een Aupair?. Neem dan contact op met We Care AuPair of neem contact op op hun website http://www.wecareaupair.com/.

Advertisements
Vijf redenen om in Nederland te werken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s