Waarom zijn Nederlandse kinderen het gelukkigst ter wereld?

De Nederlanders hebben een geweldige kijk op de opvoeding van hun kinderen door oude tradities in stand te houden met moderne opinies, Dit is blijkbaar het recept om gelukkige kinderen te hebben die vol zelfvertrouwen zitten en hun plaats in de wereld kennen.

Als je van plant bent om naar Nederland te komen als au pair is het handig om te weten dat de Nederlandse kinderen het gelukkigst zijn van de wereld, laten wij er hier dieper op ingaan hoe hun ouders dat doen:

 • Family eerst
  Voor de Nederlanders, familie komt altijd eerst. Ouders zorgen ervoor dat zij veel tijd doorbrengen met de kinderen zoals samen eten en dan zeker het avondeten om 6 uur. Er zijn ook heel veel vaders die een Papa dag hebben. Dat geeft minder stres in het gezin zodat beide ouders bijdrage aan de opvoeding van de kinderen. En uiteraard, als de ouders blij zijn. Zijn de kinderen dat ook.
 • Rusting aan
  1 van de mooie dingen van de Nederlandse cultuur is dat ouders zich niet te veel bemoeien met de activiteiten van hun kinderen and ze vinden een gezonde approach naar hun kinderen toe. Ze zetten hun kinderen ook niet onder druk als het komt op doelstellingen, zeker op school omdat ze geloven in de eigen kracht van hun kinderen, zij kijken ook niet alleen naar school cijfers om te zien of hun kind succesvol is.
  Nederlandse ouders late ook toe dat hun kinderen hun eigen talenten mogen ontdekken en uitvoeren. Zij mogen ook alleen in de buurt spelen met andere kinderen en jonge kinderen kunnen optimaal van hun weekend genieten omdat ze in het weekend echt vrij zijn en geen huiswerk krijgen.
 • De mening van de kinderen telt
  Nederlandse kinderen hebben zelfvertrouwen omdat ouders de mening van hun kinderen respecteert.
 • Vrolijk ontbijt
  Bij het begin van de dag, zijn de kinderen al blij omdat zij “hagelslag” hebben! Hagelslag zijn chocolade sprinkles, wat op brood gegeten word en zo van hun ontbijt samen genieten.

Met al deze feiten is er geen twijfel mogelijk waarom zij het gelukkigst zijn van de wereld. Als jij als Filippijnse Aupair wilt starten zul je geen moeite hebben om op deze gelukkige kinderen op te passen! Om te zorgen dat jij bij een gastgezin terecht komt die bij jou past neem dan contact op met Wecare Au Pair en zij helpen jou verder!

Advertisements
Waarom zijn Nederlandse kinderen het gelukkigst ter wereld?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s