Wat is het verschil tussen een Au Pair en een Nanny?

Tegenwoordig heeft iedereen het zo druk in het moderne leven, je hebt het zo druk, wellicht van de ene baan naar de andere baan, om zo goed als mogelijk een goede toekomst voor je kinderen te bieden. Op sommige momenten heb je geen keuze dan over te werken en dan kan dat betekenen dat er niemand is om er op je kinderen te passen.

1 van de eerste dingen die dan in je opkomen is om een oppas of een nanny aan te nemen of zelfs een au pair om jou bij de dagelijkse werkzaamheden te helpen.

Gezien ze allebei geschikt zijn om op kinderen te passen is er toch een verschil tussen een au pair en een nanny. Wij gaan erbij meer op in wat het verschil is

Expertise

Een au pair is een persoon in de leeftijd van 18 tot 30 jaar, die een studie heft afgerond en wat van de wereld wilt zien. Zij nemen graag deel van een au pair programma om meer ervaring te krijgen in het verzorgen en om gaan met kinderen en om een nieuwe taal en cultuur te leren kennen.

Een nanny is meestal ouder and zijn merendeel Nederlands en wonen niet in. Hun doel is het verzorgen van de kinderen en niet voor de culturele ervaring, maar zij zien het echt als een professionele carrière.

Duur van verblijf

Een ander verschil tussen een au pair en een nanny is date en au pair 1 jaar bij het gezin mag blijven en een nanny langer.

Eigenlijk kan een nanny voor altijd bij een gezin blijven, mocht het zo goed klikken, maar wil je dat ook in de praktijk? De andere kant van een nanny is dat de toewijding minder is omdat er geen culturele aspect bij komt kijken en zij het als een baan zal uitvoeren. Daarbij komt ook kijken dat een au pair word nagetrokken, geïnterviewd en haar achtergrond volledig word nagetrokken voordat zij aan het jaar starten. Zij maken een weloverwogen keuzen om voor 1 jaar naar een ander land te gaan om voor kinderen te zorgen en een nieuwe cultuur te leren kennen.

Achtergrond

Laatste punt, gezien een au pair uit een ander land komt met een andere cultuur heeft een au pair tijd nodig om de cultuur te leren kennen en ook de taal. Een nanny daarentegen niet gezien ze dezelfde Nationaliteit heeft en de taal en cultuur dus kent.

Voor uw kinderen is het een hele ervaring om in aanraking te komen met een andere cultuur en taal op zo`n jonge leeftijd. Dat zullen zij altijd meenemen voor de rest van hun leven en dat zal deel uitmaken van hun ontwikkeling.

Om een au pair te verwelkomen in jullie gezin zal voor beide een geweldige ervaring zijn. Jullie hebben iemand in huis die in staat is om goed voor jullie kinderen te zorgen en jullie geven de au pair een prachtige ervaring van een 1 jaar zodat zij een nieuwe cultuur en taal kan leren kennen. Interesse? Neem contact op met het aupair bureauWecare AuPair

Advertisements
Wat is het verschil tussen een Au Pair en een Nanny?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s