De juiste persoon om voor je kinderen te zorgen als je een drukke ouder bent

Het vinden van goede kinderopvang

Als ouder opzoek zijn naar kinderopvang willen zij niets meer dan dat hun kinderen goed worden verzorgd en al hun behoeften goed worden voorzien. Dit is de reden waarom ze hard werken om genoeg geld te verdienen om hun kinderen te ondersteunen en hen in staat stellen om comfortabel te leven te bieden.

Nu steeds meer ouders allebei werken is het zoeken naar goede kinderopvang een must. Dit kunnen opa en oma zijn, een familielid en of goede vrienden die zij vertrouwen met hun kinderen.

Wat als opa en of oma of andere niet beschikbaar zijn? Iedereen is tegenwoordig druk met een eigen leven, eigen banen en eigen gezin dan is een au pair uitnodigen voor de duur van 1 jaar een uitkomst!

Persoonlijke kinderopvang

Ouders in Nederland, kunnen een au pair uitnodigen uit een ander land. Een au pair programma heeft de au pair de kans om voor de duur van 1 jaar deel te maken van een gastgezin in Nederland en om onderdeel te zijn van het gastgezin.

Het proces omvat een zorgvuldige selectie om ervoor te zorgen dat de familie een goede klik heeft met de au pair en om zo een relatie van 1 jaar te waarborgen. Daarboven zijn is het erg prettig om dagelijks dezelfde persoon te hebben die voor de kinderen zorg die betrouwbaar, liefdevol en zorgzaam met de kinderen om gaat in hun eigen omgeving.

De leeftijd van een Aupair ligt tussen de 18 en 31 jaar oud genoeg die zelfstandig in staat zijn om naar het buitenland te reizen op hun eigen benen te staan. Deze personen worden beschouwd als deel van de familie.

Ze kunnen ook worden gevraagd om andere lichte huishoudelijke taken zoals koken, schoonmaken, en de kinderen naar school te brengen en halen en activiteiten te ondernemen.

De voordelen voor ouders zijn, zie hieronder enkele voorbeelden:

  • Persoonlijke matching service. Zij bieden een persoonlijke service. Wecare AuPair zal langs komen bij het gastgezin voor een intake en bespreken wat het gezin nodig heeft. Waar dient de au pair aan te voldoen, denk hierbij aan of zij moet kunnen fietsen en/of zwemmen, wat voor karakter bij hun gezin past en wat voor activiteiten de au pair zal gaan ondernemen met de kinderen. Een au pair komt altijd uit een ander land, Wecare AuPair au pair heeft eigen au pairs alleen met de Filipijnse Nationaliteit waar de kinderopvang natuurlijk is en onderdeel is van elk gezin in hun cultuur.
  • Betaalbare kinderverzorging. Ouders betalen de au pair een minimum van 300 euro per maand en een maximum van € 340 per maand.
  • Ouders krijgen om meer tijd om met elkaar door te brengen. Meestal dienen de ouders de hulp in te roepen van veel mensen en of organisaties zodat er altijd iemand is die kan zorgen voor de kinderen terwijl ze aan het werk zijn. Een ander voordeel van dat de ouders meer tijd die kunnen doorbrengen met elkaar te hebben. Gezien zij een au pair hebben is er altijd iemand thuis die kan oppassen, mits de 30 uur niet word overschreden per week.

Vind jouw au pair

Geïnteresseerd? Gastgezinnen kunnen onze website bezoeken op http://www.wecareaupair.com om hun start te beginnen in het vinden van de juiste au pair.

Klik op de link en krijg meer informatie over hoe men de perfecte au pair voor u kan vinden!

Advertisements
De juiste persoon om voor je kinderen te zorgen als je een drukke ouder bent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s